Csomagajánlatok - Unitime Külföldi Továbbtanulás Tanácsadás

Milyen továbbtanulási szolgáltatásokat kínálunk?

Tanácsadás

Minket akkor is megkereshetsz, ha még magad sem tudod pontosan, mit akarsz, vagy merre érdemes elindulnod. Ingyenes webináriumainkon, vagy személyes tanácsadásunkon bemutatjuk neked a külföldi oktatási rendszereket, általános felvételi folyamatokat.

Személyre szabott mentorálás

Személyesen leülünk veled és a szüleiddel, és átbeszéljük az elképzeléseidet. Ez igény esetén pályaorientációs tanácsadást is tartalmaz, vagyis felmérjük a készségeidet, és olyan irányokat mutatunk, ahol ezeket kamatoztatni tudod.

Célország, szakirány kijelölése

Segítünk kiválasztani a célországot, és azt a képzést, ami a lehető legjobb lesz neked. Összeállítjuk a jelentkezési stratégiát is, megbeszéljük, milyen dokumentumokra lesz szükség, és segítünk az ügyintézésben is.

Finanszírozás és vízumkérdések

Nagyon fontos, hogy tisztában legyél a külföldi tanulmányaid anyagi vonzatával, például a tandíjakkal, megélhetési költségekkel, biztosítással. Ez egy olyan befektetés, ami sokszorosan megtérül, ezért érdemes alaposan végiggondolni, hogyan fogod finanszírozni! EU-s állampolgárként lehetőséged van ingatlanfedezet és munkáltatói igazolás nélküli banki hitelre, ennek a leszervezésében is segítünk, ha szeretnéd.

Kiutazás

Átbeszéljük, hogy milyen szállásokat tudsz igénybe venni, mit biztosít a képzési intézmény, vagy mit kell magánúton elintézned. Segítünk a szervezésben, foglalásban – neked csak a bőröndödet kell becsomagolni!

Iskolai beiratkozás, regisztráció

Az utolsó lépés az új életed felé vezető úton és a közös munkánk során. Mi egészen a beiratkozásig, vagy regisztrációig fogjuk a kezed: innentől pedig már rajtad múlik minden!

A külföldi tanulmányok leszervezése komplex és bonyolult feladat, több hónap, mire mindent elintézel – és sokszor apróságokon is elcsúszhatsz. Biztosabb a sikered, ha végig szakemberek támogatnak az utadon!

 

A mi célunk, hogy ebben

személyre szabott segítséget nyújtsunk.

Miért válaszd az Unitime csapatát

a külföldi továbbtanuláshoz?

1

Mert velünk biztosan megtalálod azt a továbbképzést, ami a legjobban illik hozzád

Pályaorientációs beszélgetéssel és felméréssel kezdjük az együttműködést, hogy a készségeidnek és igényeidnek legmegfelelőbb országot és képzést találjuk meg.

2

Mert szakértő kezekben leszel

Már 2003 óta dolgozunk a nemzetközi oktatás területén, alaposan kiismertük az egyes országok oktatási rendszerét, és számos külföldi intézmény hivatalos magyarországi képviseletét látjuk el

3

Mert az intézmény kiválasztásától a költözésig mindenben segítünk

A teljes folyamat során számíthatsz ránk; az adminisztrációban, a felvételi eljárásokban, a vízumügyintézésben, a szállásfoglalásban…

test2_03
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."
Mary Scott
Spanyolország
test1_03
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."
John Borthwick
Németország

Milyen csomagokat vehetsz igénybe?

Pályaválasztási tanácsadás / Mentorálás: 49.530 Ft

Ezt akkor ajánljuk, ha még bizonytalan vagy, esetleg csak tervezgeted a külföldön tanulást. Segítünk reális alapod adni az álmaidnak, felmérjük a készségeidet, és megmutatjuk, mely képzések, mely országok illenek legjobban terveidhez. A csomag ára az ÁFA-át tartalmazza.

A Mentor csomag tartalmazza:

Basic csomag: 241.300 Ft

Ezt akkor ajánljuk, ha még képlékenyek az elképzeléseid, és bizonytalan vagy a felvételi eljárásokban is. Ebben a csomagban már konkrét országokat, intézményeket, szakokat ajánlunk, és segítünk a felvételi folyamat elindításában is. A csomag ára az ÁFA-át tartalmazza.

A Basic csomag tartalmazza:

Pro csomag: 381.800 Ft

Ha biztosra akarsz menni és félsz, hogy egyedül elvesznél az adminisztráció útvesztőjében, akkor ezt a csomagot ajánljuk. A Pro csomaggal biztos lehetsz – az első lépéstől egészen a kiutazásodig melleted állunk. A csomag ára az ÁFA-át tartalmazza.

A Pro csomag tartalmazza:

Pro csomag - részletfizetéssel

Rugalmas részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek a Pro csomag esetében. A csomag foglalásakor a kezdő részlet a csomag 50 százaléka. A fennmaradó összeg egyenlő részletekben, negyedévente számla ellenében kerül kifizetésre. 

Fordulj hozzánk bizalommal további kérdések esetén!

Nem tudod még azt sem, hogy merre indulj?

Jelentkezz ingyenes webináriumainkra, és ismerkedj meg az egyes országokkal és lehetőségekkel!