Minél több diáknak segíteni a külföldi továbbtanulásban, hogy megvalósíthassák álmaikat

Ez volt a célunk, amikor 2003-ban megalapult a StudyTime Kft.

Miért válaszd az Unitime csapatát?

1.

Mert itt szakértő kezekben leszel

2003 óta a nemzetközi oktatás területén dolgozunk, ismerjük a különböző országok oktatási rendszerét. Számos külföldi oktatási intézménynek mi vagyunk a hivatalos magyarországi képviselete, közvetlen kapcsolatot biztosítunk a jelentkező számára, ami az utánkövetésnél mindenképpen előnyt jelenthet.

2.

Mert a szolgáltatásainkat teljesen hozzád igazítjuk

Már az első lépéstől kezdve Te vagy a középpontban: a pályaválasztási mentorálás során egy szakember méri fel a készségeidet, és ezt hangoljuk össze az igényeiddel. Így térképezzük fel azokat a reális esélyeket a szakirány és a célország kiválasztásánál, ahol valószínűleg sikeres lesz a jelentkezésed.

3.

Mert mindenben segítünk

A mi szolgáltatásunk nem egy egyszeri tanácsadás, hanem egy hosszú, közös együttműködés. A szakirány kiválasztásától az adminisztratív munkákon) mint felvételi eljárások, vízum ügyintézés, finanszírozási megoldások) át egészen a kiutazásodig mindenben melletted leszünk.

A külföldi tanulmányok leszervezése komplex és bonyolult feladat, és a jelentkezés sikere sokszor apróságokon múlik. Ha valakinek nincs még benne tapasztalata, akkor nagyon nehéz elsőre sikerre vinni. Számos előkészületet igényel, és az ország és az intézmény kiválasztásától kezdve a dokumentációs feladatokon át egészen a kiutazásig rengeteg pénzt és energiát vesz igénybe.

A mi célunk, hogy ebben személyre szabott segítséget nyújtsunk. A közös munka azzal kezdődik, hogy diákjainkkal pályaválasztási tanácsadás keretében feltérképezzük a készségeket, meghatározzuk a céljaikat, és elindítjuk a jelentkezést egy sikeres karrier irányába.

Kiismertük a külföldi továbbtanulás szempontjából a 4 legnépszerűbb ország, Hollandia, Anglia, Németország és Spanyolország oktatási rendszerét, a kezdetektől oktatási szakértőkkel dolgozunk együtt, segítünk már a pályaorientációtól kezdve a jelentkezésen át a költözésig minden fontos mozzanatban.

A diákok mellett segítséget, támogatást nyújtunk a szülőknek is, hogy átlássák a folyamatokat, megválaszoljuk a kérdéseiket, ha nyelvtudás vagy rutin hiányában nem igazodnak ki a különböző országok különböző intézményeinek útvesztőjében.

Az Unitime tanácsadói

Ambrus-Kötél Edina fotó - Unitime

Ambrus-Kötél Edina

A külföldi továbbtanulás a szívügyem, mióta Ausztráliában, Sydney-ben szereztem diplomát Nemzetközi Marketing szakirányon, meglévő, angol-német szakos nyelvtanári diplomám után. A StudyTime Oktatási Konzultáció alapítójaként 2003 óta a nemzetközi oktatás területén dolgozom, részt veszek a szakmai konferenciákon, külföldi oktatási továbbképzéseken, amik biztosítják, hogy naprakész legyen tudásom.

Emellett a kommunikációs nyelvtanítás módszerének elkötelezett híve vagyok, szakterületem a nyelvtanulás hatékonyságának növelése, oktatásmenedzsment és az oktatási szolgáltatások marketingje Magyarországon.

Borbély Adrienn fotó - Unitime

Borbély Adrienn

Angol tanárként célom a kommunikáció képes és egyénre szabott nyelvtudás, amit összehangolok a nyelvi ismeretek gyakorlásával, elsajátításával, így elősegítve a nyelvi képességek fejlesztésének folyamatát.

Óráimon az élő beszélt és írásbeli nyelvi fordulatokra helyezem a hangsúlyt, így a vizsgára felkészülés egyben egy életképes idegennyelvi tudás megszerzését is jelenti, mellyel könnyen boldogulnak tanítványaim külföldön, akár tanulásról vagy munkavállalásról legyen szó.

Nagy tapasztalattal rendelkezem mind az IELTS General és Academic nyelvvizsgákra, valamint nemzetközi állásinterjúkra való felkészítésben.

Bővebb információért keresd fel az elvezdazangolt.hu honlapot.

Szeretnél külföldön tovább tanulni, erős diplomát szerezni, és megvalósítani álmaidat!

Mi segítünk benne!

Neked miben segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot!




    Neked való a külföldi továbbtanulás?

    Gyere el egy ingyenes, online webináriumra, ahol mesélünk neked a legfontosabb tudnivalókról: lehetőségekről, országokról, oktatási intézményekről, követelményekről, munkavállalásról, és sok más dologról, ami segíthet a döntésben. Nézd meg, milyen témában tartunk előadást legközelebb: